Читај ми!

Belinda Benčić zaustavila Jelenu

Jelena Janković zaustavljena je u osmini finala Otvorenog prvenstva SAD. Naša teniserka poražena je od Belinde Benčić iz Švajcarske, 58. na VTA listi sa 2:0 – po setovima 7:6 (8:6), 6:3.

Jelena Janković nije uspela da ponovi igru iz prethodnih kola gde je bila više nego ubedljiva. Naša teniserka odlično je započela meč, imala je prednost od 5:3 i set loptu na servis protivnice, ali nije uspela da to iskoristi. 

Benčićeva je uspela da se vrati u set i da izbori "dodatni gem". Švajcarkinja se bolje snašla u taj-brejku koji je dobila 8:6.

Jelena kao da je previše žalila za propuštenim iz prvog seta, pa je nastavila da greši dok je Benčićeva igrala sve bolje i sigurnije. Mlada teniserka je na kraju sasvim zasluženo slavila i obezbedila plasman u narednu rundu takmičenja. 

Meč je trajao dva sata i dva minuta. Jelena je imala 38 neiznuđenih grešaka, četiri više od protivnice. Mlada Švajcarkinja će se u četvrtfinalu sastati sa Kineskinjom Peng koja je bila bolja od Šafarove.  

Plasmanom u osminu finala naša teniserka je ponovila prošlogodišnji rezultat iz Njujorka i odbranila bodove, ali nije iskoristila priliku da novim pobedema napreduje na VTA listi, gde je trenutno deseta.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво