Читај ми!

Aleksandra u trećem kolu

Aleksandra Krunić uspela da se plasira u treće kolo Otvorenog prvenstva Amerike. Savladala je Amerikanku Medison Kiz sa 2:1 po setovima 7:6 (7:4), 2:6, 7:5. Protivnica u šesnaestini finala je Petra Kvitova.

Aleksandra Krunić nastavlja sa dobrim partijama na Ju-es openu. Preskočila je još jednu prepreku i plasirala se u treće kolo. Nakon velike borbe u tri seta uspela je da slomi otpor domaće teniserke i plasira se u nastavak takmičenja. U borbi za osminu finala očekuje je veliko iskušenje, protivnica joj je treći nosilac na turniru Čehinja Petra Kvitova.

Prvi set protekao je u ravnopravnoj igri. Obe teniserke čuvale su svoj servis i nisu dozvolile protivnici da dođe do brejka. Set je rešen u taj-brejku. Aleksandra je imala više koncentracije u odlučujućim momentima i dobila je ovaj period igre sa 7:4.

U drugo setu Krunićeva nije uspela da ponovi igru iz prvog seta. Protivnica koristi pad u igri naše teniserke i lagano uz dva brejka dolazi do prednosti od 4:0. Potom rutiski privod i set kraju i stiže do izjednačenja, 6:2 u drugom setu.

Treći set počeo je loše po našu teniserku, protivnica joj na startu oduzima servis, a nakon osvojenog svog servis gema vodi sa 2:0. Međutim, Aleksandra se nije predavala, uspela je da se vrati u set i u šestom gemu vraća brejk i stiže do izjednačenja 3:3. Borba kao da je tek počela. Obe teniserke bile su fokusirane na svoj servis i vrebale priliku da pritisnu servis protivnice.

Odlučučujući je bio dvanaesti gem. Pri vođstvu naše teniserke od 6:5, Aleksandra je napala servis protivnice, ekspresno dolazi do tri vezane meč lopte, koristi prvu i rešava set i meč u svoju korist, 7:5 u trećem setu.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво