Читај ми!

Kraj za Krajinovića, sjajna Krunićeva

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u prvom kolu Ju-Es Opena od Amerikanca Tima Smičeka sa 3:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:2, 7:6. Aleksandra Krunić je savladala Poljakinju Katažinu Piter sa 6:4, 6:1 i obezbedila plasman u narednru rundu takmičenja gde je čeka Medison Kiz.

Naš teniser se hrabro suprotstavio domaćem igraču sa kojim se prvi put sastao, osvojio prvi set, ali nije našao put do drugog kola poslednjeg grend slema sezone.

Krajinović je sjajno započeo duel dobivši prvi set rezultatom 6:4, a onda je stao. Dozvolio je Smičeku da uzme početna dva gema prvog seta, ali je onda zaigrao sjajno i došao do trijumfa.

Naš teniser je odigrao naredna dva seta prilično nervozno, dozvolivši Amerikancu prvo da izjednači, a potom i da povede 2:1 u setovima.

U četvrtom gemu, Krajinović je uspeo da popravi igru. Nije bilo brejk šansi, pa je set otišao u taj brejk.

Krajinović je bio bliži da odvede meč u peti set, pošto je poveo da 4:1 u taj brejku, ali je Smiček onda uzeo dva poena na servis našeg tenisera i sa 7:5 došao do pobede u ovom meču i plasmana u drugo kolo turnira. 

Aleksandra Krunić je sjajno debitovala na grend slem turniru savladavši u prvom kolu Poljakinju Ktažinu Piter 6:4, 6:1.

Prvi set je obilovao brejkovima na obe strane, ali se naša teniserka bolje snašla i dobila prvi set 6:4.

Krunićeva je nastavila odličnu igru i u drugom setu povevši sa 4:0. Piterova je uspela da joj oduzme jedan servis, ali joj naša teniserka nije dozvolila da se vrati u igru, vrativši joj brejk i na svoj servis privevši meč kraju.

Aleksandrina naredna rivalka biće domaća teniserka Medison Kiz. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара