Читај ми!

Đoković ipak lakše povređen

Najbolji srpski teniser Novak Đoković trebalo bi da se vrati na teren početkom maja na Mastersu u Madridu, pošto su lekarski pregledi pokazali da povreda zgloba desne ruke ipak nije ostavila ozbiljnije posledice.

Drugi reket sveta Novak Đoković ipak nije teže povređen i trebalo bi da učestvuje na Mastersu u Madridu.

Kako bi se što pre u potpunosti izlečio i bio spreman na maksimalne napore na ATP turu, Đoković će morati da nastavi sa tretmanima oporavka, kao i da se odmara narednih nekoliko dana.

"Srećom, situacija sa rukom je bolja nego što je u prvom trenutku to izgledalo. Dobio sam uveravanje lekara da ću biti spreman za turnir u Madridu, a potom i za Rim i Rolan Garos, baš kao što je to bilo i planirano. Međutim, sada mi predstoji kraća pauza da bih se potpuno oporavio. Nadam se da ću se što pre vratiti na teren i krenuti sa pripremama za nastavak sezone na šljaci", rekao je Đoković.

On je povredio ruku uoči turnira u Monte Karlu, na kojem je došao do polufinala.

Masters turnir u Madridu počinje 5. maja.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво