Vavrinka vladar Monte Karla!

Stanislas Vavrinka savladao Rodžera Federera sa 2:1 u finalu Mastersa u Monte Karlu. Vavrinka osvojio svoj prvi Masters turnir, Federer i četvrti put poražen u finalnom meču u Kneževini.

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka osvojio je svoju prvu titulu na masters turniru u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio zemljaka Rodžera Federera u tri seta, 4:6, 7:6, 6:2.

Vavrinka je treći teniser sveta, a ranije ove sezone osvojio je svoj prvi grend slem pobedom na Otvorenom prvenstvu Australije. Ovo je i prvo svešvajcarsko finale još od 2000. godine.

Federer je četvrti na ATP listi, a ovim porazom je propustio šansu da preuzme treće mesto. Istovremeno, Federer je propustio da prvi put u karijeri osvoji turnir u Monte Karlu, a ovo mu je bio četvrti poraz u finalima ovog turnira.

Ovo je Vavrinki bil tek druga pobeda u 15 duela s Federerom.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи