Читај ми!

Rafa eliminisan, Ferer za istoriju

David Ferer savladao Rafaela Nadala sa 2:0 u setovima i plasirao se u polufinale mastersa u Monte Karlu. Ferer svog zemljaka savladao na šljaci posle deset godina i 17 uzastopnih poraza. Nadal: Ovo je težak poraz...

Godine dominacije kao da su gotove. Rafael Nadal eliminisan je u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu, savladao ga je zemljak David Ferer sa 2:0 (7:6, 6:4).

Ferer je tako pobedio "kralja šljake" na njegovoj omiljenoj podlozi posle punih deset godina i 17 uzastopnih poraza. Takođe, prvi put posle devet uzastopnih godina Rafa Nadal neće igrati finale turnira u Kneževini.

Nadal je osam godina uzastopno osvajao omiljeni turnir, dok ga sa "trona" nije skunuo Novak Đoković, briljantnom pobedom u prošlogodišnjem finalu.

David Ferer će u polufinalu Monte Karla igrati protiv Stanislasa Vavrinke, koji je sa 2:0 savladao Miloša Raonića, dok Rafu očekuje gubitak poena i velika borba sa Novakom za prvo mesto na ATP listi do kraja sezone.

Nadal: Ovo je težak poraz...

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal rekao je posle poraza u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu od sunarodnika Davida Ferera da nije zadovoljan svojom trenutnom formom.

"Ovo je težak poraz... Svi porazi su teški, ali posebno su teški oni na šljaci. Nisam igrao na pravi način, nisam se dobro kretao", rekao je Nadal.

Dan nakon što je postao 11. teniser u "open eri" koji je upisao 300. pobedu na šljaci, Nadal se mučio sa servisom, suočavao se sa čak 10 brejk lopti protivnika, napravio je čak 44 neiznuđenih grešaka.

"Trenutno ne igram dobro. Nisam zadovoljan kako igram. Ferer je bio bolji, ja sam igrao potpuno pogrešno u drugom setu", rekao je Nadal.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво