Читај ми!

Dan Noletovih navijača - 25. april

Najveća grupa navijača koji podržavaju Novaka Đokovića spremila je novi projekat koji više govori o svima onima koji vole i poštuju čuvenog tenisera nego o njemu samom. Noletovi navijači će od ove godine imati svoj dan - 25. april.

Navijači najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića od ove godine će 25. april slaviti kao svoj dan.

"Mi znamo sve o Noletu: šta mu se sviđa, šta voli, njegovu ličnost. Ali, mi sada želimo da on upozna svoje fanove. Svako od vas će odlučiti šta će napraviti da proslavi ovaj dan i to podeliti."

Možete se upoznavati sa ostalim fanovima i napraviti video-spot gde pričate o tome kako ste se upoznali, zašto volite Novaka, šta je Novak za vas, šta radite kada Nole igra, kako se nosite sa "srčanim udarima"...

"Možete praviti transparente, crtati, smišljati pesme, stihove, pričati o svojoj zemlji, pričati o sebi. Samo je nebo granica! Poenta je da Nole bolje upozna svoje fanove i naravno da mi upoznamo jedni druge."

Kako učestvovati?

"Prvi Nole fam-dan je 25. aprila 2014. godine, pa ćemo tog dana podeliti sve što smo uradili. Sve možete podeliti sa nama preko: Tvitera, Fejsbuka, Instagrama (samo slike), Vajna, Tumblr-a, Jutjuba, vi odlučite sami. Sve to sa heštegovima #NovakfanClub i #NoleFamday i mi ćemo to retvitovati ili reblogovati. Napravićemo video sa svim što podelite sa nama i dati ga Novaku. Ako ne možete koristiti društvene mreže da podelite vaš rad, možete ga poslati na: nolefamday@gmail.com do 23. aprila, da bi se mogli organizovati i sve ubaciti do 25. aprila."

Za upoznavanje sa drugim fanovima, biće otvoren forum, gde se možete registrovati, komunicirati i organizovati šta želite da uradite za taj dan.

Zapamtite, 25. aprila je Nole fam-dan, pa učestvujte.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се