Читај ми!

Đoković lako do drugog kola Dubaija

Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule u Dubaiju savladavši posle jednog sata i 27 minuta borbe Denisa Istomina iz Uzbekistana - 6:3, 6:3. Srpski teniser će se u drugom kolu sastati sa Špancem Robertom Bautistom Agutom.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na ATP turniru u Dubaiju pošto je u prvom kolu savladao Denisa Istomina iz Uzbekistana sa 2:0, po setovima 6:3, 6:3.

Bio je ovo prvi nastup drugog reketa sveta nakon jednomesečne pauze i učešća na Australijan openu. Odigrao je rutinski i bez većeg napora srušio otpor 43. tenisera sa ATP liste. Đoković je za sat i 25 minuta igre u njihovom petom međusobnom okršaju došao do isto toliko pobeda.

Meč je odlučen na početku drugog seta, kada je Đoković brejkom poveo sa 2:0 i u nastavku zadržao ritam za petu pobedu nad Istominom u isto toliko međusobnih duela.

Novak je u prvom setu dvaput oduzeo servis Istominu, prvi put u trećem, a drugi u devetom gemu, oba puta iskoristivši drugu brejk loptu. U drugom setu drugom teniseru sveta bio je dovoljan jedan brejk da izbori učešće u osmini finala turnira.

Đokovića u drugom kolu turnira čeka meč protiv Španca Roberta Bautiste Aguta, 51. na svetu, koji je u ponedeljak savladao Rumuna Adrijana Ungura sa 6:1, 6:3.

Turnir u Dubaiju, koji je srpski teniser osvojio 2009, 2010, 2011. i 2013. godine, igra se za ukupan nagradni fond od 2,35 miliona dolara.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво