Читај ми!

Lajović ide dalje

Dušan Lajović je uspeo da prebrodi prvu prepreku na Otvorenom prvenstvu Australije. On je u prvom kolu pobedio Luja Puija iz Francuske sa 3:1, po setovima 6:4, 7:6, 4:6, 6:3. Protivnik u drugom kolu - Japanac Nišikori.

Dušan Lajović je u prvom meču u karijeri na jednom grend slem turniru pobedio 193. igrača sveta, Francuza Luja Puija sa 3:1 (6:4, 7:6, 4:6, 6:3). Meč je trajao tri sata i šest minuta, a teniseri su napravili devet brejkova, od kojih Lajović pet. On je imao 28 "vinera", naspram 41 Puija, ali je i napravio manje grešaka - 57, a njegov protivnik 88.

Lajović će u drugom kolu igrati protiv Keija Nišikorija iz Japana, 17. tenisera sveta. Nišikori je u prvom kolu pobedio domaćeg tenisera Marinka Matoševića sa 3:2 (3:6, 7:5, 2:6, 6:4, 2:6).

Lajović, 117. teniser sveta, do sada nije igrao sa Nišikorijem.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи