Читај ми!

Zimonjić: Morao je da igra drugi dubl!

Srpski teniser Nenad Zimonjić rekao je da mu je krivo što protiv Češke, u finalu Dejvis kupa, Srbija u dublu nije igrala "u kombinaciji za koju je smatrao da je najbolja".

Dan nakon poraza u finalu Dejvis kupa od Češke, najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić žali što naš dubl nije igrao u "najboljoj kombinaciji".

U subotu u dublu Štjepanek i Berdih su pobedili Zimonjića i Bozoljca, a u češkom timu su očekivali da pored Zimonjića igra i Đoković. Štjepanek je tim povodom rekao da je Srbija "ostavila ferari u garaži".

"Meni je samo jako krivo što nismo odigrali dubl u kombinaciji za koju sam smatrao da je najbolja protiv češkog tima", napisao je Zimonjić na svom Tviter profilu.

"Česi su svakako bili bolji tim i zasluženo su pobedili. Čestitke Tomašu i Radeku na drugoj uzastupnoj tituli Dejvis kupa", naveo je Zimonjić.

Češka je odbranila titulu u Dejvis kupu, pošto je juče u Beogradskoj areni pobedila Srbiju sa 3:2.

Oba poena za Srbiju osvojio je Novak Đoković, pobedama protiv Tomaša Berdiha i Radeka Štjepaneka, dok je Češka pobede ostvarila u dublu i u duelima Berdiha i Štjepaneka protiv mladog Dušana Lajovića.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво