Novak: Odigrao sam sjajan meč

"Izuzetno dobro sam odigrao i drago mi je što se meč brzo završio", izjavio Novak Đoković nakon pobede nad Vašekom Pospišilom. "Motivacije uvek ima na pretek, igranje za zemlju je ono što me inspiriše i daje mi dodatnu snagu. Puno nam je srce kada vidimo krcate tribine, zato se nadam da će ova pobeda doneti podstrek navijačima da dođu u većem broju", poručio prvi reket sveta.

Fantastičnim tenisom Novak Đoković je otvorio polufinalni duel Dejvis Kupa protiv Kanade. "Stradao" je Vašek Pospišil sa 3:0, a prvi reket sveta svestan je svoje odlične igre.

"Odigrao sam izuzetno dobro i drago mi je što je završeno samo posle nekih sat i po vremena. Iako je izgledalo jako lagano, morao sam dobro da vraćam servise i da ga nateram da odigra dodatnu loptu i tako pravi mnogo grešaka", rekao je Đoković za RTS posle meča u Beogradu.

Iako se u Beograd iz Njujorka vratio tek u sredu uveče, Đoković je Pospišila dobio posle sat i 40 minuta igre.

"Motivacije uvek ima na pretek, igranje za zemlju je ono što me inspiriše i daje mi dodatnu snagu kada mi je najpotrebnija. Mnogo sam svežiji nego prethodnih godina, nemam povredu, nešto što me brine...", izjavio je Đoković.

U drugom meču dana Janko Tipsarević igra protiv Miloša Raonića.

"Tipsareviću će biti teško protiv Raonića. Kanađani nisu specijalisti za šljaku, ali ne bi trebalo da ih potcenjujemo, jer su sa razlogom u polufinalu", rekao je Đoković.

Prvi duel u beogradskoj Areni pratilo je oko 10.000 ljudi, a Đoković je rekao da očekuje više publike u narednim duelima.

"Nama je puno srce kada vidimo pune tribine, izvanredan je osećaj kada imate podršku publike. Nadam se da će ova pobeda doneti podstrek navijačima da dođu u većem broju", zaključio je Đoković.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво