Novi poraz Tipsarevića

Srpski teniser Janko Tipsarević eliminisan je već na startu Rodžers kupa u Montrealu pošto je izgubio od Uzbekistanca Denisa Istomina sa 6-4, 6-3.Veliko neprijatno iznenađenje jer je naš teniser prošle godine na ovom turniru stigao do polufinala.

Janko je propustio svoje šanse u prvom setu, protivnik to koristi i u odlučujućem gemu pravi brejk osvajajući prvi set.

Očajan procenat prvog sevisa našeg tenisera glavni je uzrok poraza. Nije uspeo da se stabilizuje ni u drugom setu, već i četvrtom gemu protivnik dolazi do brejka prednosti. Janko pokušava da uzvrati, propušta svoje šanse za brejk, i istomin stiže do trijumfa.

Tipsareviću sada neminovno sledi pad na ATP listi pošto je prošle godine u Montrealu "dogurao" do polufinala, kada je poražen od Novaka Đokovića. Sada, zbog eliminacije već u prvom kolu, izgubiće 350 bodova i pitanje je da li će sledećeg ponedeljka biti među 20 najboljih tenisera sveta.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво