Читај ми!

Ana i Viktor "probijaju led"

Nastup srpskih tenisera na Rolan Garosu započinje Ana Ivanović protiv Hrvatice Petre Martić. Troicki u prvom kolu čeka Džejmsa Blejka.

Organizatori Rolan Garosa saopštili su danas da će prvog dan od srpskih tenisera na teren izaći samo Ana Ivanović i Viktor Troicki.

Ivanovićeva će u 11 sati otvoriti program na glavnom terenu "Filip Šatrije" protiv Hrvatice Petre Martić.

Nakon toga slede dueli Serena Vilijams (SAD) - Ana Tatišvili (Gruzija), Rodžer Federer (Švajcarska) - Pablo Kareno Busto (Španija) i Mikael Lodra (Francuska) - Stiv Darsis (Belgija).

Troicki se u prvom kolu sastaje sa Amerikancem Džejmsom Blejkom, a njihov duel je poslednji na terenu broj dva i trebalo da počne posle 19 sati.

Ostali srpski predstavnici na otvorenom šampionatu Francuske Novak Đoković, Janko Tipsarević, Jelena Janković, Bojana Jovanovski i Vesna Dolonc prve mečeve u Parizu trebalo bi da odigraju u ponedeljak ili utorak.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво