Novakova kolekcija „UNIQLO“

Japanski proizvođač sportske odeće i opreme, „UNIQLO", lansirao je danas, dugo očekivanu kolekciju, repliku opreme u kojoj Novak nastupa na turnirima, tačno godinu dana od kada je naš šampion imenovan za njihovog zvaničnog globalnog brend ambasadora. Predstavljena i oprema u kojoj će naš as nastupati na Rolan Garosu.

Kolekcija, dizajnirana po uzoru na opremu u kojoj je Novak igrao na poslednja četiri Gren Slema. „UNIQLO" je promovisao i opremu koju će Novak nositi na ovogodišnjem Rolan Garosu, što ljubiteljima tenisa i Noletovim navijačim omogućava da je kupe pre nego što je svetski br. 1 premijerno ponese na terenu.

Od Otvorenog prvenstva Francuske 2012. godine, šestostruki Gren Slem pobednik se do sada takmičio na sva četiri najveća turnira u opremi koju je dizajnirao „UNIQLO", uključujući i trijumfalni nastup na Australijen Openu 2013.

Direktor dizajna ovog prestižnog japanskog brenda, Naoki Takizava, blisko je sarađivao sa Novakom u procesu dizajniranja linije proizvoda i teniske opreme koja odgovara izvanrednom i vrhunskom sportisti kao što je Đoković.

Kolekcija obuhvata znojnice, čarape, majice, polo majice, šorceve, gornji i donji deo trenerke, jaknu za zagrevanje...

Navijači i ljubitelji tenisa okupili su se u velikom broju u „UNIQLO" radnji da vide Noleta, slikaju se sa njim i prvi vide opremu u kojoj će nastupiti na Rolan Garosu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво