Читај ми!

Tomić ipak igra u Parizu

Australijski teniser Bernard Tomić igraće na ovogodišnjem Rolan Garosu uprkos problemima van terena i suđenju njegovom ocu Džonu, koji je optužen za fizički napad na Bernardovog sparing partnera.

"Bernard će igrati u Parizu. Mislim da je važno da učestvuje, ali pitanje je kakav će rezultat postići, s ozbirom na okolnosti. Mora da nastavi da igra. Slede turniri na travi, gde je znao da pruži sjajne partije", rekao je predstavnik Teniskog saveza Australije i bivši teniser Tod Vudbridž.

Džon Tomić suspendovan je sa svih ATP takmičenja jer je 4. maja u Madridu ušao u sukob sa Tomasom Drueom, koga je udario u lice i polomio mu nos.

Australijski teniser je loše započeo sezonu na šljaci - u Madridu je izgubio na startu od Čeha Radeka Štjepaneka sa 2:0 u setovima, dok je odustao od učešća na mastersu u Rimu.

Rolan Garos počinje u nedelju i igra se za nagradni fond od 10.104.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи