Читај ми!

Kneževina jača za Novaka

Novak Đoković ipak odlučio da učestvuje na Mastersu u Monte Karlu, potvrdili organizatori. Prvi reket sveta u sredu protiv Mihaila Južnjog.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je danas da igra na Mastersu u Monte Karlu, potvrdili su organizatori za francuski "L'Ekip". On će se sutra u drugom kolu igrati protiv Rusa Mihaila Južnjog.

Đoković je pre devet dana povredio zglob na meču sa Semom Kverijem u četvrtfinalnom duelu Dejvis kupa između SAD i Srbije, ali se očigledno oporavio i spreman je da opravda zvanje prvog nosioca turnira u gradu u kojem živi.

"Hvala mnogo svima na podršci prethodnih nedelja i što ste uz mene. Imam dobre vesti, igraću u Monte Karlu i sutra je moj prvi meč. Veoma sam uzbuđen, jer sam u poslednjih šest, sedam dana uradio sve što je u mojoj moći da se oporavim od povrede. Zglob je u dovoljno dobrom stanju da igram i nadam se pobedi", istakao je Đoković u video poruci objavljenoj na društvenoj mreži Tviter.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 2,7 miliona evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво