Читај ми!

Đoković: A sad, Los Anđeles!

Nole već pakuje kofere za Los Anđeles gde će igrati na egzibicionom turniru. Između ostalih,na turniru će učestvovati i njegov dečački uzor Pit Sampras.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je posle trijumfa u Dubaiju da je verovao da može do trofeja i da je to na kraju odlučilo ishod finalnog meča protiv Tomaša Berdiha.

Đoković je danas savladao Berdiha sa 7:3, 6:3 i osvojio četvrti trofej u Emiratima, drugu titulu ove sezone, ukupno 36. u karijeri.

"Nikada nije lako u finalu, za bilo koga od nas. Tomaš je fantastičan teniser i imao sam sreću da ga pobedim. Čekao sam šansu da se vratim u meč, a kada se ukazala, ja sam je iskoristio", izjavio je srpski teniser. On je naveo da mu je Berdih pružio priliku pri vođstvu od 4:3.

"Tada je promašio lak volej i ja sam to iskoristio. Ipak, u svakom trenutku verovao sam da mogu da se vratim u meč. Mislim da je to presudno, takve stvari na kraju odlučuju pobednika u ovakvim duelima", kazao je Đoković.

Svetski broj jedan istakao je da je teško reći šta ga uvek vraća u Dubai i definiše taj turnir.

"Neverovatan je osećaj biti u Dubaiju i igrati ovde protiv najboljih tenisera sveta. Uživam svaki put kada igram pred ovim divnim ljudima. Nadam se da će turnir iz godine u godnu još više napredovati i postati masters jednog dana", rekao je Đoković.

Srpski teniser već sutra putuje na američki kontinent gde ga očekuju dva turnira iz masters serije, najpre Indijen Vels, potom i Majami.

Novak već pakuje kofere za Los Anđeles gde će igrati na egzibicionom turniru na kojem će, između ostalih, učestvovati i njegov dečački uzor Pit Sampras.

"Stvarno mi prija Dubai i volim da igram pred ovako sjajnom publikom. Hvala vam svima na divnoj podršci! Ova godina je dobro počela za mene. Sada pakujem torbe i pravac Los Anđeles, jer učestvujem u egzibiciji sa sjajnim igračima kao sto su Mardi Fiš, Tomi Has, Džejms Blejk, Pit Sampras i braća Brajan. Zajedničkim snagama ćemo da promovišemo tenis i pokušamo da prikupimo što više novca za nekoliko humanitarnih fondacija, među kojima je imoja fondacija", napisao je Đoković na Fejsbuku.

Egzibicioni turnir u Los Anđelesu biće održan u noći između ponedeljka i utorka po srpskom vremenu.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво