Читај ми!

Tenis uživo: Nole vladar Dubaija

Đoković - Berdih 2:0 (7:5, 6:3). Novak Đoković po četvrti put osvojio titulu u Dubaiju. Prvi reket sveta u finalu savladao Tomaša Berdiha.

17.51 - Đoković je trijumfovao u Dubaiju savladavši Tomaša Berdiha sa 2:0 u setovima - 7:5, 6:3. Novak je ovom pobedom osvojio četvrti trofej u Dubaiju, gde je je slavio bez izgubljenog seta.

17.41 - U osmom gemu drugog seta Đokovoć konačno uspeva da dođe do brejka. Naš teniser ima i servis za svoju četvrtu titulu u Dubajiu.   

17.06 - Novak Đoković dobija prvi set posle velike borbe. Pri rezultatu 6:5, prvi teniser sveta pravi novi brejk i na dobrom je putu da nastavi seriju pobeda na ATP turu.

16.48 - Prvi reket sveta vraća brejk za rezultat 4:4.  

16.30 - Čeh prvi do brejka za vođstvo 3:2. 

16.15. Počeo finalni duel Novaka Đokovića i Tomaša Berdiha. Nole za svoju četvrtu titulu u Dubaiju.

15.55 - Srpski teniser Nenad Zimonjić i Šveđanin Robert Lindšted nisu uspeli da osvoje turnir u Dubaiju, pošto su danas u finalu izgubili od Indijca Maeša Bupatija i Francuza Mikaela Ljodre sa 7:6 (8:6), 7:6 (8:6). Bupati i Ljodra su uspeli da trijumfuju posle velike borbe i sat i 44 minuta igre. ATP turnir u Dubaiju igra se za ukupni nagradni fond od dva miliona dolara, a pobedničkom paru pripao je ček na 127.000 dolara.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale ATP turnira u Dubaiju, pošto je u prvom polufinalu savladao Argentinca Huana Martina del Potra sa 6:3, 7:6 (7:4).

Đoković je posle skoro rutinski dobijenog prvog seta prepustio inicijativu Argentincu - koji je poveo sa 3:0, da bi jednom paklenom serijom od pet uzastopnih gemova stigao do prve meč lopte na servis protivnika (5:3).

Del Potro se za trenutak spasio "već viđenog" mata, vezao tri gema i uveo meč u taj-brejk, gde je Đoković iskoristio drugu meč loptu.

"Veoma sam zadovoljan svojim igrama i načinom na koji izlazim na kraj sam sa sobom u teškim trenucima. Psihički sam ostao čvrst i verovao sam da mogu da izdržim i dobijem u dva seta. Nisam dozvolio sebi da budem negativan, bio sam veoma, veoma pozitivan i pun samopouzdanja", rekao je Đoković posle pobede.

"Del Potro ima moćan servis i forhend sa osnovne linije kojim može da uradi šta želi. Morao sam da budem fokusiran sve vreme" rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije će u borbi za svoju četvrtu titulu u Dubaiju u subotu igrati protiv Čeha Tomaša Berdiha koji je savladao Rodžera Federera sa 2:1 po setovima  3:6, 7:6 /10:8/, 6:4.

Đoković vodi protiv Berdiha sa 12:1 u međusobnom skoru.

Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 1,78 miliona dolara.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво