Odigrao sam idealno

Novak Đoković izuzetno je zadovoljan načinom na koji je odigrao polufinalni meč na Australijan openu protiv Davida Ferera. Najbolji teniser sveta ističe da će mu prijati dva dana odmora, koliko ima do velikog finala, ali i da će uživati u polufinalnom okršaju Federer - Marej.

Nakon što je u polufinalu Australijan opena održao pravi teniski čas Špancu davidu Fereru, Novak Đoković je izrazio veliko zadovoljstvo igrom koju je prikazao.

"Ne mislim da mogu da igram bolje od ovoga. Osećao sam se samouvereno od samog starta, iako sam bio svestan Davidovih kvaliteta, ali ovo je definitivno bio jedan od najboljih nastupa u mojoj karijeri", rekao je Đoković.

Đoković nije propustio da se osvrne i na svog rivala.

„Pre meča sam rekao da je on jedan od najpoštovanijih tenisera, toliko godina se takmiči i znam da je iskusio mnogo toga, a prošle godine je osvojio sedam titula. To dovoljno govori o njemu, ali i činjenica da se jako poboljšao na tvrdoj podlozi, iako je specijalista za nastupe na šljaci. Ali, odigrao sam neverovatan meč, i mogu samo da mu poželim sjajan nastavak sezone", rekao je Đoković.

Đoković će imati dva dana odmora do velikog finala.

"Probaću da to vreme iskorim na pravi način. Da vizualizujem one dobre stvari koje sam imao u polufinalu, da ne preteram sa treninzima i spremim se za finale. Vrlo sam uzbuđen što sam u prilici da osvojim novu titulu na Australijan openu. Ovo je moj omiljeni Grend slem, volim ovaj teren (Rod Lejver arena), volim ovu publiku", istakao je Nole, na oduševljenje navijača.

Što se tiče protivnika u finalu, Federeu ili Mareju, Đoković kaže da će, za početak, uživati u njihovom međusobnom duelu.

"Ko ne želi da glede polufinale Federer - Marej? Uživaću. Imaću dva dana odmora i to mi daje dovoljno vremena da se spremim za naredni izazov, ko god mi bude protivnik", zaključio je Novak Đoković.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи