Читај ми!

Novak protiv Marija u finalu Šangaja

Đokovićev protivnik u finalu Šangaja biće Endi Mari. Britanac je u polufinalu savladao prvog tenisera sveta Švajcarca Rodžera Federera sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4). Meč između Novaka i Marija igraće se u nedelju posle 10,30 sati.

Britanski teniser Endi Mari plasirao se danas u finale masters turnira u Šangaju, pošto je u drugom polufinalu savladao Švajcarca Rodžera Federera sa 6:4, 6:4.

U današnjem meču viđen je možda najlepši poen ove godine, i to na početku drugog seta, kada su se teniseri nadmudrivali majstorskim potezima, a Federer posle jednog efektnog loba, forhend dijagonale i izuzetnog bekhenda spasio sedmu brejk loptu (1:0).

Ipak, ni ta spašena lopta, kao ni kiša koja je u desetom gemu na pola sata prekinula meč, nije pomogla Švajcarcu protiv Marija koji ga je na svoj servis nadvisio preciznošću i snagom udaraca, iskoristivši prvu meč loptu.

Mari će se u borbi za titulu sastati sa srpskim teniserom Novakom Đokovićem koji je ranije danas u prvom polufinalu pobedio Čeha Tomaša Berdiha sa 6:3, 6:4. Naš teniser vodi sa 8:7 u međusobnim duelima.

Finale je na programu u nedelju posle 10,30 sati po našem vremenu.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво