Читај ми!

Fedeks lako protiv Čilića

Prvi reket sveta Rodžer Fedrer lako je stigao do polufinala turnira u Šangaju. Fedeks je glatko savladao Marina Čilića sa 6:3, 6:4 i za finale će se boriti protiv branioca titule Britanca Endija Marija.

Najbolji teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer pasirao se u polufinale masters turnira u Šangaju pošto je danas u četvrtfinalnom meču savladao Hrvata Marina Čilića sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:4.

Federer u borbi za finale igra protiv branioca titule Britanca Endija Mareja, koji je ranije danas savladao Čeha Radeka Štjepaneka sa 4:6, 6:2, 6:3.

Legendarni Švajcarac je pobedom u četvrtak protiv zemljaka Stanislasa Vavrinke obezbedio rekordnu 300. nedelju na čelu ATP liste, koja će biti objavljena u ponedeljak.

U drugom polufinalu igraće Novak Đoković i Tomaš Berdih. Srbin je ranije danas u četvrtfnalu pobedio Nemca Tomija Hasa sa 6:3, 6:3, dok je Čeh bio bolji od Francuza Žo-Vilfrida Tsonge - 6:3, 7:6 (7:4).

Masters u Šangaju igra se za ukupan nagradni fond od 3,53 miliona dolara.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи