Читај ми!

Fedeks sanja titulu na Vimbldonu

Vlasnik 16 grend slem titula, među kojima je šest sa Vimbldona, "sanja" i osvajanje rekordne sedme titule. Ipak, da bi došao do ovog trofeja moreće da "preskoči" dve velike prepreke, Novaka i Rafu. Trofeji su jedino što vredi, rekao je Švajcarac.

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je danas da "sanja" osvajanje rekordne sedme titule na Vimbldonu, kao i da mora da odigra bolje nego prethodne dve godine kada je ispadao u četvrtfinalu.

Vlasnik 16 grend slem titula, među kojima je šest sa Vimbldona, istakao je da bi trebalo da "stavi tačku" na četiri uzastopna finala prvog i drugog na ATP listi, Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Federer (30) je trenutno treći igrač sveta, ali bi mogao da napreduje na listi, ako bi ponovo osvojio Vimbldon.

Švajcarski teniser naglasio je da ga više interesuju trofeji od mesta na rang listi.

"Trofeji su jedino što vredi", rekao je Federer, koji je poslednji put trijumfovao na Vimbldonu 2009. godine.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи