Читај ми!

Janko bolji od Mareja

Janko Tipsarević pobedio Endija Mareja sa 2:1 na egzibicionom turniru "Budls", koji se održava uoči Vimbldona. Trebalo bi da Novak igra sutra. Rival još nije poznat.

Srpski teniser Janko Tipsarević pobedio je danas Britanca Endija Mareja sa 6:7, 6:4, 10:7 na egzibicionom turniru Budls u Stouk parku, nedaleko od Londona.

Najbolji britanski teniser postavljen je za četvrtog nosioca na Vimbldonu, a u meču sa Tipsarevićem, osmim nosiocem, osvojio je prvi set u taj-breku, ali je zatim izgubio drugi sa 6:4. Pobednik je odlučen u taj-breku trećeg seta, koji je pripao teniseru Srbije.

U prvom meču na tom takmičenju Tipsarević je juče izgubio od Švajcarca Stanislasa Vavrinke.

Na turniru učestvuju još i: Marin Čilić, Džon Izner, Nikolas Mau, Nikolas Almagro i David Nalbandijan. U četvrtak će igrati i Novak Đoković, a rival još nije poznat.

"Budls čelendž", koji se završava u subotu, nudi najboljim svetskim igračima šansu da fino podese formu uoči početka Vimbldona. Grend slem turnir u Vimbldonu počinje u ponedeljak.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво