Читај ми!

Poraz dubla, Česi vode

Nakon drugog dana takmičenja za polufinale Dejvis kupa Česi poveli sa 2:1 posle igre parova. Zimonjić i Bozoljac poraženi maksimalnim rezultatom 3:0. Štjepanek i Berdih prikazali bolju igru i zasluženo trijumfovali. Sutra od 13 sati Janko igra protiv Berdiha, ukoliko bude potrebno na teren će kasnije Troicki i Štepanek.

Teniska reprezentacija Češke povela je u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Srbije sa 2:1, pošto su danas u dublu Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca sa 6:4, 6:2, 7:6 (7:4).

Sutra od 13 sati Janko Tipsarević igra protiv Tomaša Berdiha, a ukoliko bude potrebno na teren će kasnije izaći Viktor Troicki i Radek Štepanek. Pasman u polufinale obezbediće reprezentacija koja prva dođe do tri pobede.

U prvom setu vođena je velika borba, a seriju brejkova prekinuo je češki par i poveo sa 1:0. Štepanek i Berdih bili su još ubedljiviji u nastavku meča, kada su dva puta oduzeli servis srpskim tenoserima.

Treći set počeo je savršeno po srpski dubl. Zimonjić i Bozoljac napravili su brejk, uspeli da dobiju po jedan servis gem i povedu sa 3:0.

Česi se nisu predavali, uspeli su da se vrate u igru, a iako je Bozoljac na svoj servis imao 40:0, protivnik je vezao čak pet vezanih poena i izjednačio.

Mogli su izabranici Bogdana Obradovića da smanje rezultat na 2:1 u setovima, ali je meč ušao u traj brejk gde su domaći teniseri nošeni publikom iskoristili prvu meč loptu i došli do novog vođstva.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво