Читај ми!

Češka škola!

Posle icrspljujućih pet sati tenisa, Radek Štepanek, umesto da pruži ruku Janku Tipsareviću, pokazao srednji prst. Zahvaljujući selektoru Bogdanu Obradoviću, izbegao se veliki incident u praškoj Areni. Tipsarević brzo "ohladio glavu".

Radek Štjepanek pružio je protiv Janka Tipsarevića jednu od najboljih partija u bogatoj karijeri. Ipak, pored pohvala koje je zaslužio kao teniser, ljudske kvalitete možda ne bi trebalo komentarisati.

Naime, po završetku meča, koji je trajao više od pet časova, Štjepanek, umesto da pruži ruku našem teniseru i tako mu čestita zasluženu pobedu, pokazao je Janku srednji prst, čime je javnosti demonstrirao vrhunac sportske i ljudske nekulture.

Janko je, očekivano, vrlo žustro odreagovao, ali se situacija vrlo brzo smirila, najviše zahvaljujući pravovremenoj intervenciji selektora našeg nacionalnog tima Bogdana Obradovića.

"Svi su mogli da videli šta se desilo. Umesto da mi čestita, pokazao mi je srednji prst. Hteo sam da odlepim. Mogao sam meč da odlučim ranije, u svakom gemu imao sam po brejk prednosti, ali se Štepanek uvek vraćao", rekao je Tipsarević.

 

Број коментара 26

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара