Читај ми!

Žao mi je, ali bolovi su bili jači

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da joj je veoma žao što je morala da preda polufinale Indijan Velsa protiv Marija Šarapove, ali da su bolovi jednostavno bili jači.

Ana je tokom prvog seta povredila kuk, uzela medicinski tajm-aut, vratila se na teren, ali na početku drugog pri rezultatu 4:6, 1:0 morala je da se povuče.

"Pokušala sam,ali nije moglo, bolovi su bili veoma jaki", objasnila je razočarana Ivanovića.

Ona je imala sjajnu priliku da se revanšira Šarapovoj za poraz u finalu Australijan opena 2008, ali i da ulaskom u finale "preskoči" na VTA listi Jelenu Janković i ponovo stekne status "najbolje srpske teniserke".

Nije uspela, pa će od ponedeljka biti 16. na svetu, odmah iza Jankovićeve.

"Nisam smela da rizikujem, ali prava je šteta što sam se baš sad povredila. Dugo nisam igrala ovako kvalitetno", rekla je Ana, koja je u Indijan Velsu podsetila na najbolje dane pobedivši između ostalog Karolinu Voznijacki i Marion Bartoli, prošlogodišnje finalistkinje.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво