Читај ми!

Rafa ne sme da sedi

Rafa Nadal "pregazio" Aleksa Kuznjecova uprkos povredi kolena. Španac se povredio sedeći na stolici u hotelu. Ništa ozbiljno.

Španski teniser Rafael Nadal ima novi problem sa povredom, pošto je počela da ga muči tetiva u desnom kolenu, zbog čega je danas zamalo predao meč prvog kola na Otvorenom prvenstvu Australije.

Nadal je krajem prošle godine imao problem sa levim ramenom, a danas mu je koleno bilo zavijeno u pobedi nad Aleksom Kuznjecovom od 6:4, 6:1, 6:1.

Svetski broj dva rekao je novinarima u Melburnu da se povredio na potpuno neočekivan način – sedeći na stolici u svom hotelu. 

"Sedeo sam na stolici u hotelu i osetio sam da nešto puca...zaista čudno. Ustao sam, a koleno se osećalo čudno. Pomerao sam malo koleno da probam da pronađem gde je bol, a onda sam osetio
neverovatan bol i nisam mogao da ga savijem, niti da ga pomerim. Nisam bio 100 odsto siguran da ću moći da igram", rekao je Nadal.

Snimak magnetnom rezonancom pokazao je da nema ozbiljne povrede u kolenu, a Nadal je izveštačima rekao da je problem sa ramenom prošlost.

"Znao sam da snimak nije ništa pokazao, ali sam današnji meč počeo pomalo uplašeno. Ali, posle prvih 10 gemova osetio sam da mi je koleno vrlo dobro i počeo sam da igram kako mogu. Zaista ne razumem šta se dogodilo, ali sam srećan što sam mogao da igram i što sam odigrao fantastičan meč", rekao je Nadal.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара