Читај ми!

Mačvan igra protiv Efesa

Milan Mačvan će narednu sezonu provesti u Humskoj. Partizan i Makabi su postigli dogovor o jednogodišnjoj pozajmici. Partizan u četvrtak igra u protiv turskog Anadolu Efesa utakmicu 1. kola Evrolige.

Košarkaški reprezentativac Srbije, član Makabija iz Tel Aviva Milan Mačvan, narednu sezonu će provesti u Partizanu kao pozajmljeni igrač, saopštio je taj klub.

Na sajtu crno-belih potvrđeno je da je sa Mačvanom potpisan jednogodišnji ugovor.

"Partizan i Makabi su postigli dogovor o jednogodišnjoj pozajmici i Mačvan će narednu sezonu provesti u Humskoj", stoji u saopštenju KK Partizan, koji u četvrtak od 19 sati u dvorani "Pionir" igra utakmicu prvog kola C grupe Evrolige protiv turskog predstavnika Efesa.

Mačvan je bio član član juniorske reprezentacije Srbije koja je 2007. osvojila titulu prvaka sveta u Novom Sadu, a iste godine je sa juniorskom reprezentacijom osvojio i titulu prvaka Evrope u Madridu.

Sa seniorskom reprezentacijom Mačvan ima srebrnu medalju iz Poljske. Bio je član nacionalnog tima koji je na Svetskom prvenstvu u Turskoj 2010. osvojio četvrto mesto, kao i na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Litvaniji, kada je Srbija zauzela osmu poziciju.

U redove izraelskog prvaka Makabija, sa kojim je potpisao petogodišnji ugovor, Mačvan je prešao sredinom decembra 2010. iz vršačkog Hemofarma.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи