Читај ми!

Turnir u Londonu

Srbija lako sa Kinom

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je danas Kinu sa 87:53 (22:15, 19:16, 26:11, 20:11), u drugom kolu turnira u Londonu. Najefikasniji u ekipi Srbije bili su Miloš Teodosić sa 19 i Nenad Krstić sa 13 poena. Naredni meč košarkaši Srbije igraće sutra od 21.30 sa selekcijom Velike Britanije.

Reprezentacija Srbije brzo se oporavila od poraza protiv Hrvatske. U drugom kolu turnira u Londonu, "orlovi" su prilično lako i ubedljivo savladali reprezentaciju Kine 87:53 (22:15, 19:16, 26:11, 20:11) i tako zabeležili prvu pobedu.

Srbija je vodila tokom celog meča, a samo u prvoj četvrtini utakmica je bila neizvesna. Prvu deonicu "orlovi" su dobili rezultatom 22:15, ali već do poluvremena razlika je povećena na deset poena prednosti (41:31).

Drugo poluvreme u potpunosti je pripalo izabranicima Dude Ivkovića. U trećem i četvrtom delu, Kina je uspela da postigne samo po 11 poena, a Srbija je iz minuta u minut povećavala prednost, sve do konačnih 87:53.

Najbolji u timu Srbije bili su Miloš Teodosić sa 19 i kapiten Nenad Krstić sa 13 poena.

Naredni meč Srbija igra u četvrtak od 21.30 sa domaćinom turnira reprezentacijom Velike Britanije.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво