Rašić u Lijetuvos Ritasu

Aleksandar Rašić nastaviće karijeru u Litvaniji, gde će staviti potpis na ugovor sa Lijetuvos Ritasom. Rašić je izjavio da je zadovoljan ponuđenim uslovima i da se raduje igranju u Litvaniji, gde je košarka nacionalni sport.

Aleksandar Rašić odlučio je da karijeru nastavi u Lijetuvos Ritasu. Reprezentativac Srbije odigraće još jednu utakmicu za turski Trabzon i nakon toga će se preseliti u klub iz Viljnusa, gde bi, prema potpisanom ugovoru, trebalo da igra do juna 2012. godine.

"Zadovoljan sam uslovima koje sam dobio i drago mi je što ću igrati za klub koji već godinama igra jaka evropska takmičenja. Košarka je u Litvaniji nacionalni sport broj jedan, nacija je voli i razume, a to je dodatni motiv svakom igraču", izjavio je Aleksandar Rašić. Navijači litvanskog kluba dobro pamte reprezentativca Srbije, pošto je u vreme dok je nastupao za Partizan postigao 25 poena u meču protiv Lijetuvosa.

Borac iz Čačka bio je prvi Rašićev klub, a punu afirmaciju stekao je kao igrač u FMP iz Železnika. Usledio je period u karijeri u kom se nije dugo zadržavao u klubovima, a branio je boje Dinama iz Moskve, Albe i Efes Pilsena. Vratio se u Srbiju 2008. i dve godine je igrao u Partizanu, da bi prošlog leta otišao u turski Trabzonspor.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво