Uvalin dobio otkaz

Crvena zvezda odlučila je da uruči otkaz dosadašnjem treneru Mihailu Uvalinu. Od sada će crveno-bele sa klupe predvoditi Saša Nikitović, član stručnog štaba reprezentacije. Uvalin najvaljuje da će tražiti novac, jer smatra da je ispunio svoje obaveze.

Dosadašnji trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je da ne zna zašto je danas dobio otkaz, kao i da je iznenađen ovakvim postupkom ovog košarkaškog kluba.

"Nemam komentar jer ne znam zašto sam dobio otkaz. Samo mi je došao čovek (generalni menadžer Mirko Pavlović) i rekao: 'više nisi trener'. Stvarno ne znam zašto", rekao je Uvalin agenciji Beta.

Zvezda je danas popodne saopštila da je raskinula ugovor sa trenerom, ali nije navela razloge. Prvi tim preuzeo je član stručnog štaba reprezentacije Saša Nikitović. Crveno-beli su sa Uvalinom ispunili takmičarski cilj, a to je opstanak u Jadranskoj ligi. Trener je rekao da ugovor neće biti raskinut sporazumno.

"Ugovor će biti raskinut na štetu kluba, jer sam ispunio sve što su tražili od mene. Potraživaću novac za ovu i za sledeću sezonu, jer neću da prihvatim ničije priče i zavrzlame", rekao je Uvalin.

Trener nije želeo da priča o odnosima sa Pavlovićem i upravom kluba, ali je najavio da će se u ponedeljak obratiti javnosti.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво