Prva pobeda naših kadetkinja

Ženska košarkaška kadetska reprezentacija Srbije pobedila je u drugom kolu A grupe šampionata Evrope u Napulju selekciju Švedske rezultatom 60:39 (14:8, 13:15, 20:4, 13:12) i tako praktično osigurala prolazak u drugu fazu takmičenja.

Posle nesrećnog poraza u prvom kolu protiv Turske, naše mlade košarkašice danas su odigrale odlično i u pojedinim delovoma utakmice delkasirali Šveđanke.

Najefikasnija u nasem timu bila je Milica Tošković sa 13 koševa, a pratile su je Marija Radošević, Jelena Štulić i Nataša Kovačević sa po devet poena. Ivana Brajković je pored osam koševa imala i 13 uhvaćenih lopti.

U poslednjem kolu Srbija će sutra od 20.15 časova igrati protiv Italije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво