Poraz kadetkinja na startu

Ženska košarkaška kadetska reprezentacija Srbije porazom je počela prvenstvo Evrope koje se održava u Napulju, pošto je u utakmici prvog kola A grupe izgubila od Turske rezultatom 63:59 (8:19, 20:19, 14:7, 21:14).

Naše mlade košarkašice propustile su veliku priliku da osvoje dva boda, jer su 39 i po minuta vodile, da bi u poslednjih dvadesetak sekundi dozvolile protivnicama da preokrenu rezultat.

Srbije je četiri i po minuta pre kraja vodila 59:56, a tada su izabranice Zorana Kovačića potpuno stale. U naredna četiri minuta igralo se bez koša, a potom su Turkinje dva puta poentirale i 22 sekunde pre kraja prvi put došle u vođstvo.

Do kraja utakmice Kovačih je dva puta uzimao tajm aut, ali su naše devojke oba puta gubile loptu već u prvom dodavanju i na taj način praktično poklonile pobedu Turskoj.

Reprezentacija Srbije sutra će od 15,45 časova igrati protiv Švedske.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво