Juniori Srbije pobedili Hrvatsku

U poslednjem trećem kolu E četvrtfinalne grupe na košarkaškom prvenstvu Evrope za juniore reprezentacija Srbije je pobedila selekciju Hrvatske sa 77:70 posle produžetka (18:13, 10:15, 20:19, 16:17, 13:6).

Naši juniori su ranije obezbedili plasman u četvrtfinale, a takmičenje u grupi su okončali sa osam bodova i skorom 3-2. Prva je Španija sa devet bodova i skorom 4-1.

Četvrtfinalne utakmice na programu su 31. jula, a ko će biti protivnik Srbije biće poznato po završetka ostalih utakmica u grupama.

Najzaslužniji za pobedu nad vršnjacima iz Hrvatske bili su Musli sa učinkom od 14 poena i 17 skokova, Radosavljević sa 13 poena, 10 skokova i tri asistencije i Đekić, koji je uz 13 poena imao i pet skokova.

U protivničkom timu Bubalo je postigao 20, a Brnas 10 poena.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи