Pešić razgovarao sa čelnicima Zvezde

Trener košarkaša Crvene zvezde Svetislav Pešić razgovarao je sa čelnim ljudima kluba o mogućnosti nastavka saradnje, a novi sastanak biće organizovan sledeće nedelje.

"Današnje viđanje sa predsednikom skupštine Zoranom Drakulićem i generalnim menadžerom kluba Milanom Opačićem ne bih svrstao u red zvaničnih sastanaka. Razgovarali smo o aktuelnom trenutku u kome se, posle ostavke predsednika Vučicevića, nalazi Crvena zvezda i o planovima za narednu sezonu", rekao je Pešić.

Pešić je ponovio da želi da pomogne "crveno-belima", a da će novi sastanak biti održan sledeće nedelje jer Zoran Drakulić narednih dana ima poslovne obaveze.

"Ponovio sam da želim da pomognem klubu, a zbog poslovnih obaveza gospodina Drakulića dogovorili smo se da se ponovo vidimo u toku naredne nedelje. Crvena zvezda ima veliki broj mladih i perspektivnih igrača koji imaju višegodisnje ugovore i navijači ne treba da brinu za budućnost kluba", dodao je Pešić.

Crvena zvezda je prošlog meseca ostala bez predsednika Slobodana Vučićevića koji je podneo ostavku. Vučićević se na taj potez odlučio zbog toga što "ciljana javnost nije shvatila važnost postojanja jake Zvezde i nije adekvatno finansijski podržala program koji je ponudio". Bivši predsednik tada je dodao i da Pešić i igrači nisu pristali da koriguju svoje ugovore, što je prema njegovim rečima, bilo neophodno zbog svetske ekonomske krize. Vučićević je kasnije ipak odlučio da ostane u upravi kluba, dok je Pešić najavio odlazak sa klupe.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи