Španija u Poljskoj bez Bernija Rodrigesa

Prvotimac Unikahe Berni Rodriges otkazao je učešće u reprezentaciji Španije na Šampionatu Evrope koje će u septembru biti održano u Poljskoj.

Bek "crvene furije" još se nije potpuno oporavio od povrede koju je zaradio u polufinalu plej-ofa šampionata Španije na utakmici protiv Barselone.

"Žao mi je, jer sam sanjao ovaj Eurobasket i želeo sam da pomognem reprezentaciji da stigne do medalje. Ipak, mislim da je u redu da na vreme priznam da nisam sasvim spreman i da neko ko je zdrav zauzme moje mesto", rekao je Rodriges.

Rodriges je standardni član reprezentacije Španije i jedan od igrača na koje je selektor Serđo Skariolo računao kao na nosioca igre.

"Berni nam ne donosi samo igračke, već i ljudske kvalitete i to možda više nego bilo ko drugi u ovoj ekipi. Sada imamo problem, jer nam je on bio vrlo važan igrač, pogotovo u odbrani, i moramo pokušati da pronađemo odgovarajuću zamenu", rekao je Skariolo.

Selektor reprezentacija Španije je posle otkaza Rodrigesa ekipi priključio Karlosa Suaresa iz Žoventuta, Antonija Buena iz Estudijantesa i Serhija Ljulja iz Reala.

Na šampionatu Evrope Španija će igrati u grupi sa Srbijom, Slovenijom i Velikom Britanijom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво