Denver poveo protiv Dalasa

Atlanta u polufinalu

U sedmoj utakmici četvrtfinala plej ofa Istočne konferencije američke profesionalne košarkaške lige Atlanta je jutros na svom terenu savladala Majami sa 91:78 i ukupnim rezultatom 4:3 u pobedama plasirala se u polufinale.

Protivnik Atlanti u polufinalnoj seriji, u kojoj se takođe igra do četiri pobede, biće najuspešniji tim ligaškog dela šampionata - Klivlend.

Prva utakmica, u kojoj je Klivlend domaćin, igra se već u utorak.

U polufinalnoj seriji plej-ofa Zapadne konferencije Denver je poveo protiv Dalasa sa 1:0 pošto je jutros na svom terenu pobedio sa 109:95.

Denver poveo u polufinalu protiv Dalasa

Košarkaši Denvera pobedili su u noći između nedelje i ponedeljka Minesotu sa 109:95 i tako poveli sa 1:0 u polufinalu Zapadne konferencije NBA lige.

Najefikasniji u timu Denvera bio je Brazilac Nene sa 24 poena, dok je Karmelo Entoni dodao 23, a Džej Ar Smit 15 poena.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Dirk Novicki sa 28 poena i 10 skokova, dok su po 15 poena postigli Džoš Hauard, Džejson Kid i Džejson Teri.

Naredna, druga utakmica igra se utorak u Denveru.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара