Lajonsi sve bliži Jadranskoj ligi

Košarkaši Lajonsa pobedili su na svom terenu u Vršcu novosadsku Vojvodinu sa 76:71 (16:13, 18:22, 20:18, 22:18) i poveli sa 2:0 u borbi za peto mesto na tabeli Svislajon Super lige Srbije, koje donosi i učešće u Jadranskoj ligi sledeće sezone.

Najzaslužniji za pobedu Lajonsa bio je Radovan Marković, koji je postigao 22 poena. Nemanja Kovačević je dodao 13, a Dušan Knežević i Vladimir Popović po 10 poena.

Dejan Borovnjak je ubacio 19 poena za Vojvodinu, u kojoj je Marko Šutalo postigao 13, a Jovo Stanojević još 11 koševa.

Naredna utakmica serije, koja se igra na tri pobede, zakazana je utorak u Novom Sadu. Lajonsi će biti domaćini u eventualnoj četvrtoj utakmici, a Vojvodina u "majstorici".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара