Ivković obišao potencijalne reprezentativce u Španiji

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković vratio se iz Španije gde je upoznao potencijalne reprezentativce sa planom i programom priprema za Evropsko prvenstvo, koje se u septembru igra u Poljskoj.

Ivković je u Španiji razgovarao sa Igorom Rakočevićem (Taukeremika) i tandemom iz Pamese Kostom Perovićem i Vuletom Avdalovićem.

"Sreli smo sa Rakočevićem, Perovićem i Avdalovićem i gledali utakmice Taukeramika - Barselona i Pamesa - Mursija. Imali smo ozbiljne i kvalitetne razgovore ne samo sa igračima, već i sa trenerima i upravama klubova u kojima igraju. Upoznali smo igrače sa planom i programom priprema za Evropsko prvenstvo", rekao je Ivković.

Ivković je ocenio da je ovaj način komunikacije sa igračima mnogo bolji nego ranijih godina, kada je, zbog obaveza u klubu, uglavnom telefonom upoznavao igrače sa planovima saveza i reprezentacije.

"Dobra okolnost je to što imam dovoljno vremena da obiđem naše internacionalce, razgovaramo o svemu, posavetujem ih, ako treba pomognem u završnici sezone. Ranije, dok sam bio angažovan u klubu, slične razgovore mogli smo da vodimo samo telefonom", naglasio je selektor Srbije.

Košarkaška reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu igraće u Grupi C sa selekcijama Španije, Slovenije i Velike Britanije.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво