Hemofarm i Zvezda igraju peti put u sezoni

Košarkaši Hemofarma, posle pobede na startu Svislajon Superlige Srbije, u drugom kolu dočekuju Crvenu Zvezdu. Ovo je peti duel ove dve ekipe u sezoni. Direktan prenos 18.00 časova Drugi program RTS-a.

U prva tri duela ovih timova, vršački "farmaceuti" su bili bolji, dok su "crveno-beli" slavili samo jednom. Hemofarm je svoju formu "dorađivao" na završnom turniru Evrokupa, a Crvena Zvezda je imala tri nedelje da se pripremi za derbi B grupe.

Bek Hemofarma Nebojša Joksimović ne sumnja u pobedu na domaćem terenu, ali napominje da moraju da zadrže svežinu u igri.

"Najvažnije je da zadržimo svežinu. Sistem takmičenja je jako gust, utakmice se smenjuju kao na traci, pa nema vremena za neke posebne pripreme. Dobro se poznajemo, ali ovo je novo takmičenje, svi krećemo od početka", rekao je Joksimović.

Hemofarm ne krije da želi da se plasira u polufinale, čak i bez perspektivnog Milana Mačvana koji se tek u utorak vraća sa "Hup samita" mladih košarkaša u SAD.

"Njegov nedostatak osetio se i u gradskom derbiju sa Lajonsima, ali skupićemo redove i iz agresivne odbrane graditi brze kontre. Spremni smo za svaku Zvezdinu taktiku. Tradicija je na našoj strani", rekao je Joksimović.

Raspored utakmica 2. kola:
A grupa:
FMP - Vojvodina 18.00
Partizan - Metalac 19.00

B grupa
Hemofarm - Crvena zvezda 18.00 RTS-2
Ponedeljak:
Lajons - Borac 18.30

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво