Читај ми!

Atmosfera sa njujorških ulica, detalji iz Medison skver gardena sa meča Niksa i Šarlota

U NBA ligi gosti iz Severne Karoline, tim Šarlota iznenadio je Njujork nikse u Medison skver gardenu i doneo im prvi poraz posle devet pobeda. Aleksandar Žigić nam prenosi kakva je bila atmosfera u Nujorku na utakmici i oko nje.

U gužvi Menhetna teško je reći ko ide na utakmicu Niksa, pošto za razliku od mnogih drugih gradova gde publika dolazi kolima ovde većina gledalaca stiže metroom ili peške. 

Gužva na njujorškim ulicama je baš kao u filmovima. 

Njujork niksi igraju mečeve na svom parketu u dvorani Medison skver garden koja je izgrađena 1968. godine, a od tada je dva puta renovirana.  

Prema dostupnim podacima ukupno je uloženo za izgradnju oko milijardu dolara. Kao i u drugim dvoranama gde se igraju utakmice NBA lige u ponudi sportskog objekta Medison skrev garden postoji obilje izbora hrane. 

Na zidovima unutrašnjosti dvorane primetno je da Niksi mnogo pažnje pridaju istoriji kluba, te se mogu primetiti razni rekviziti koji su pripadali slavnim košarkašima ovog kluba, poput patika i dresova.

Detaljnije o dešavanjima sa ulica Njujorka, ali i iz Medison skver gardena, kao i direktno sa parketa možete pogledati u prilogu Aleksandra Žigića.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво