Читај ми!

Batler "presudio" Filadelfiji, Niksi iskoristili loše veče Tejtuma

Četiri utakmice NBA lige odigrane su u noći između ponedeljka i utorka, pobede su upisali Njujork niksi, Orlando medžik, Majami hit i Šarlot hornetsi.

Majami je na gostovanju Filadelfiji odigrao jednu od najboljih timskih partija u sezoni, pobedivši Seventisikserse 101:99 posle neizvesne završnice.

Junak Hita je bio je Džimi Batler, koji je dao tri odlučujuća poena za konačan rezultat. Prvo, koš na 1:28 do kraja, pa pogođeno jedno od dva bacanja na osam sekundi do poslednje sirene. 

Džejms Harden je imao otvorenu trojku u finalnom napadu regularnog dela, ali je promašio.

Batleru je malo flailo za tripl-dabl, zabeležio je 23 poena, 11 skokova i devet asistencija. Bio je vrlo motivisan protiv svog bivšeg kluba. Pratili su ga Gejb Vinsent sa 14, Maks Strus i Bem Adebajo sa po 13 poena.

Prvi strelac File bio je Džoel Embid sa 27 poena, uz 12 skokova. Tajris Meksi je ubacio 23 poena, Harden je brojao do 20, podelivši 12 asistencija.

Još jedan derbi Istoka odigran je u Medison skver gardenu. Niksi su savladali Boston seltikse 109:94.

Kod Seltiksa nije bilo ol-stara Džejlena Brauna, a najbolji igrač ekipe Džejson Tejtum je imao za svoje standarde skromnih 14 poena, šutiravši 1/9 za tri i tek jednom išao na liniju penala. Pridodao je devet asistencija i sedam skokova.

Malkolm Brogdon sa 22 i Markus Smart sa 19 poena su nosili goste. 

Ol-star Niksa Džulijus Rendl i Imanuel Kvikli su podelili vrh liste strelaca sa po 23 poena. Džejlen Branson je postigao 17 poena.

Ovim porazom Boston pada sa prvog mesta Istoka i prepušta ga Milvokiju, koji je u nizu od 14 pobeda.

Glavni kandidat za rukija godine Paolo Bankero plenio je u Nju Orleansu protiv Pelikansa sa 29 poena za svoje Orlando medžike, koji su pobedili 101:93. 

Na drugoj strani mu je parirao Brendon Ingram sa 25 poena.

U susretu nalošijih ekipa Istoka Šarlot je slavio 117:106 protiv Detroita. Teri Rozir se istkao kod pobednika sa 22 poena, Gordon Hejvord je ubacio 19, Keli Ubre i Lamelo Bol po 18 poena.

Prvi strelac Pistonsa na meču bio je Džejms Vajsmen, bivši drugi pik NBA drafta, kog su se Voriorsi otarasili nakon mnogo polaganja nada u njegov razvoj i napredak. Hamidu Dijalo je takođe dao 23 poena, a Marvin Begli je došao do dabl-dabla od 21 poena i 12 asistencija.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво