Читај ми!

Bogdanović kakvog znamo: Bogdan ubacio 22 poena u pobedi Hoksa nad Netsima

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović upisao je 22 poena, šest skokova i tri asistencije u pobedi Atlanta hoksa nad Bruklin netsima 129:127.

Pobedničkim košem Trea Janga uz zvuk sirene Hoksi su pobedili Netse na domaćem terenu. Bogdan Bogdanović se digao posle drastičnog pada forme u prethodnih pet mečeva sjajnim šuterskim izdanjem.

Bogdan je završio meč sa 22 poena, šutirajući 5/8 za tri, 2/3 za dva i 3/3 sa penala. Reprezentativac Srbije je ponovo pokazao koliko je ubojit.

Žilavi Netsi su konstantno pretili domaćim Hoksima u finišu meča. Kem Džonson je pogodio trojku iz igla za 127:127 i poslednji napad je odlučivao da li će se igrati produžetak. Glavna zvezda Atlante Tre Jang je iskoristio brzinu da dođe do linije penala, fintom je izbacio čuvara i uspeo da pogodi u poslednjoj sekundi.

Upravo Jang je bio prvi strelac ekipe sa 34 poena, podelivši i osam asistencija. Dežonte Mari je ubacio 28, Bogdan je treći na listi strelaca Hoksa sa 22 poena.

Pridošlica iz Finiksa u trejdu za Kevina Durenta, Kevin Džonson je bio prvi strelac Bruklina sa 27 poena, saigrač u bivšem i sadašnjem timu Mikel Bridžes je postidao 24, Kem Tomas 22, a povratnik Spenser Dinvidi 20 poena.

Atlanta je osma na Istoku sa 31-30, Bruklin je u lošoj formi sa četiri poraza u prethodnih pet utakmica i peti su sa 34-26. 

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво