Читај ми!

Srbija ojačana u meču odluke protiv Velike Britanije

Košarkaška reprezentacija Srbije biće jača za igrače Crvene zvezde i Partizana za meč odluke protiv Velike Britanije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Košarkaši Crvene zvezde Filip Petrušev, Luka Mitrović i Ognjen Dobrić, odnosno Partizana Aleksa Avramović i Uroš Trifunović biće na raspolaganju selektoru Srbije Svetislavu Pešiću za odlučujuću utakmicu protiv Velike Britanije za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Zbog obaveza u Evroligi pomenuti košarkaši nisu bili na raspolaganju selektoru Svetislavu Pešiću za meč protiv Grčke, ali će sada, kao i Marko Gudurić, biti dostupni iskusnom stručnjaku. 

Kako prenosi "Mocart sport", to je neka vrsta "kompromisa" jer su na prvobitnom spisku bili i Nemanja Nedović i Danilo Anđušić.

Košarkaš Fenerbahčea Marko Gudurić je ostao u Beogradu posle meča Partizana i turskog kluba u Evroligi. 

U odnosu na meč protiv Grčke, u utakmici sa Velikom Britanijom Pešić neće moći da računa na Nikolu Milutinova i Dejana Davidovca, koji se vraćaju u Moskvu, gde sa CSKA imaju obaveze u VTB ligi.

Srbija je u Atini poražena od Grčke 97:92 posle produžetka.

U meču protiv Velike Britanije "orlovi" su pod imperativom pobede, jer se radi o odlučujućoj utakmici za plasman na Svetsko prvenstvo u košarci koje se održava od 25. avgusta do 10. septembra u Japanu, Filipinima i Indoneziji.

Srbija meč protiv Velike Britanije igra u ponedeljak od 20 časova u hali "Aleksandar Nikolić".

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи