Читај ми!

Nenad Krstić novi predsednik Košarkaškog kluba Sloga

Bivši košarkaš Nenad Krstić preuzeo je vođstvo kraljevačkog Košarkaškog kluba Sloga.

Krstić je svoju profesionalnu karijeru započeo prelaskom iz kraljevačkog Mašinca u Partizan, nakon čega je kao deo svetski poznatih klubova - Nju Džerzi netsi, Oklahoma Siti tander i Boston seltiksi, pokazao svoje sposobnosti i veštine u NBA ligi, a potom je karijeru nastavio da gradi u Evropi kao igrač moskovskog CSKA i Anadolu Efesa.

Bio je dugogodišnji član reprezentacije Srbije, a kao kapiten osvojio je srebrne medalje na Evropskom prvenstvu 2009. u Poljskoj i na Svetskom prvenstvu 2014. u Španiji.

Pored Krstića, novi članovi Upravnog odbora Sloge su Vladimir Ocokoljić, Goran Bajić, Marko Starovla i Saša Čubrilo.

Gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić izrazio je ogromno zadovoljstvo što su kraljevački „beli" dobili dodatnu sigurnost i zasluženi vetar u leđa dolaskom bivšeg reprezentativca Nenada Krstića.

Kako je podsetio, igrači Sloge su kvalitetnom i požrtvovanom igrom, predvođeni trenerom Markom Dimitrijevićem, prošle godine postigli jedan od najvećih uspeha u istoriji kluba i obezbedili plasman u ABA 2 ligu za narednu sezonu.

Prvi čovek grada Kraljeva zahvalio je prethodnom rukovodstvu na uloženom trudu i saradnji, pa čestitao Krstiću i poželeo da zajedno sa košarkašima Sloge nastavi da niže nezapamćene uspehe i u ovoj sezoni.

Terzić je istakao da, iako prethodna uprava Sloge nije napravila dugove, već su oni nastajali još od devedesetih godina, nažalost, ti dugovi su ogromni i danas iznose više od 21.000.000 dinara. Prema njegovim rečima, biće potrebno mnogo truda i napora da bi se smanjili, a Grad Kraljevo će nastaviti da pomaže svom klubu, iz koga su ponikla neka od najpoznatijih košarkaških imena, da prevaziđe situaciju u kojoj se našao.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи