Vojvodina porazom okončala učešće u Jadranskoj ligi

Košarkaši Vojvodine porazom su završili takmičenje u Jadranskoj ligi ove sezone, pošto su izgubili u gostima od Zadra sa 80:71 (21:27, 24:16, 11:18, 24:10) u poslednjem, 26. kolu.

Vojvodina je sezonu završila sa samo četiri pobede i 22 poraza, a još ranije je izgubila mesto u regionalnom takmičenju kao poslednji tim na tabeli. Zadar je sezonu završio na petom mestu, s učinkom od 17 pobeda i devet poraza.

Najefikasniji u Vojvodini bio je Čeron Fišer sa 18 poena i devet skokova, dok je Zadar predvodio Hrvoje Perić sa 15 poena. Ranije ove nedelje odigrana su još dva meča. Aktuelni šampion Partizan pobedio je Bosnu sa 86:75, a Hemofarm je savladao Split sa 85:74.

Pored Partizana i Hemofarma, učešće na završnom turniru lige, koji će se održati u Beogradu od 16. do 18. aprila, obezbedili su Crvena zvezda i Cibona.

Konačan plasman ekipa biće poznat posle sutrašnjih utakmica. "Crveno-beli" gostuju podgoričkoj budućnosti, a zagrebačka ekipa dočekuje ljubljansku Olimpiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи