Читај ми!

Irving: Konačno ću igrati u paru sa Dončićem, želim da osvojim titulu

Novi košarkaš Dalasa Kajri Irving izjavio je da je srećan što će u nastavku karijere igrati sa slovenačkim reprezentativcem Lukom Dončićem, prenose američki mediji.

Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, pošto je juče trejdovan u redove Maveriksa iz Bruklina. On je u Dalas stigao sa Markifom Morisom u zamenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita, kao i pika prve runde i nekoliko pikova druge runde drafta.

"Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana. Neverovatno je kako Dončić dominira na način, koji nije viđen od Larija Birda. On je stalno u konkurenciji za MVP nagradu. Nisam uopšte zabrinut kako ćemo zajedno funkcionisati. Spreman sam koliko god mogu da skinem pritisak sa Dončića, jer želi da budem lider pored njega. Ništa nije na silu. Samo želim da igram košarku, da uživam u njegovom talentu i talentu ostalih saigrača. Želim da zajedno radimo na osvajanju titule", poručio je Irving.

On bi mogao da debituje naredne noći za Dalas na meču protiv Los Anđeles Klipersa.

"Želim da igram u klubu koji me slavi, a ne samo da me tolerišu i da postupaju sa mnom na način zbog kojeg se ne osećam da sam poštovan. Bilo je perioda u Bruklinu kada sam osećao nepoštovanje. Ja sam veliki radnik, niko ne govori o mojoj radnoj etici, svi pričaju samo o onome što radim van terena. Želeo sam da promenim narativ, da ispišem svoju priču. U Dalasu ću da se usredsredim na ono što mogu da kontrolišem", istakao je novi košarkaš Dalasa.

четвртак, 28. март 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво