Читај ми!

Anđušić: Silno smo motivisani da pobedimo Bajern

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izjavio je da su crno-beli motivisani, ali i svesni koliko bi pobeda protiv Bajerna značila beogradskom timu u nastavku takmičenja u Evroligi.

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Bajerna u utakmici 24. kola Evrolige. Meč će biti odigran sutra od 20.30 časova u Minhenu.

"U Minhenu sigurno neće biti laka utakmica, jer je Bajern u odnosu na našu prvu, koju smo igrali dosta pojačan. Doveli su neke igrače i oporavili su se neki povređeni igrači. Očekuje nas jako težak meč. Oni su jako kvalitetan tim, što pokazuju igre u poslednje vreme. Neće biti ni malo lako, ali ja se nadam da ćemo kontrolisati utakmicu, kao što smo igrali u poslednje vreme, bez obzira da li igramo kod kuće ili u gostima, i da ćemo ostvariti pobedu", rekao je Anđušić za zvanični sajt Partizana.

Partizan je sedmi na tabeli Evrolige sa 12 pobeda i 11 poraza, dok Bajern zauzima 14. mesto sa skorom 9/14.

"Znamo koliko bi nam ta pobeda značila za nastavak takmičenja, jer bi nam se time otvorila vrata plej-ofa i onda bismo mogli da držimo stvari u svojim rukama. Svi smo silno motivisani, pozitivni, spremni, nadamo se još jednoj pobedi", poručio je Anđušić.

Partizan je 29. decembra prošle godine u Beogradu pobedio Bajern 83:77.

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво