Читај ми!

Duel između Borca i Cibone odložen

Utakmica 18. kola ABA lige između Borca i Cibone, čiji termin odigravanja je zakazan za ponedeljak, 6. februar od 18 časova, pomerena je utorak zbog zdravstvenih problema u ekipi iz Čačka.

Klub iz Čačka je zatražio odlaganje utakmice zbog zdravstvenih problema u svom sastavu. ABA lige nije dostavila odobrenje zbog čega je predsednik Borca Predrag Pantović održao vanrednu konferenciju za medije.

"Svu medicinsku dokumentaciju o bolesti igrača smo dostavili ABA ligi, a posle 33 minuta smo dobili odgovor da ne postoji opravdan razlog za neodigravanje utakmice. Neko se našao pametan u sedištu ABA lige da nam kaže da validni dokumenti relevantnih medicinskih ustanova i specijalista nisu za njih dovoljan razlog da se odloži utakmica. To smatram kao veliku uvredu za klub i zdravstveni sistem Srbije", izjavio je Pantović.

Dodao je da je utakmcia odložena par minuta pre početka konferencije za medije.

"Do minut do četiri nismo dobili odgovor, a sada nam je u 4:03 stigao odgovor da sportski direktor ABA lige donosi odluku da odgodi meč 24 sata. Ukoliko Borac smatra da nakon odlaganja od 24 sata ne može da igra, poziva se da u najkraćem roku dostave medicinsku dokumentaciju iz koje nedvosmisleno proizilazi da Borac nema dovoljno igrača. Prvo, malo mi je nelagodno da čekam do 4:03, ne znam što im je toliko trebalo, ali sa druge strane moram da se zahvalim ABA ligi što je prihvatila našu argumentaciju i odložila meč 24 sata. Normalno u skladu sa odlukama doktora mi ćemo postupiti kako oni kažu", zaključio je Pantović.

 

 

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво