Читај ми!

Partizan gostuje Valensiji u Evroligi

Košarkaši Partizana od 20:45 gostuju Valensiji u utakmici 20. kola Evrolige. Tok meča iz časa u čas možete pratiti na našem portalu.

Posle prošlonedeljnog tesnog rasporeda u Evroligi porazom nad Makabijem i pobedom nad Baskonijom, a zatim i duela sa MZT-om koji su crno-beli dobili bez problema ekipa Partizana ide u Španiju gde gostuje Valensiji.

Prvi duel dve ekipe u sezoni koji je igran u "Štark areni" pripao je Valensiji, te Partizan u goste ide sa ciljem da se revanšira. 

Trener crno-belih Željko Obradović pred meč je istakao da se njegova ekipa seća prvog duela ali je njegova ekipa u ritmu.

"Sećamo se utakmice koju smo igrali u Beogradu, izgubili smo u produžetku. Oni su ekipa koja je, uprkos problemima koje ima u poslednje vreme, uspela da igra dobro i u Evroligi i u španskom prvenstvu. Želja nam je da se spremimo što bolje. U ritmu smo, odigrali smo prethodne dve utakmice dobro i želimo da pokažemo da na gostujućem terenu možemo da odigramo dobro kao kod kuće. Valensija nam je ostala dužna od prošlog puta", rekao je Obradović. 

Španska ekipa u poslednjih pet mečeva prvo je vezala tri poraza, a zatim pobedila Asvel i Efes.

Crno-beli su u seriji dobrih rezultata pa su u poslednjih pet mečeva izgubili samo od Makabija, dok su upisali bitne pobede protiv Baskonije, Monaka, Bajerna i Fenerbahčea. 

Tok meča između Valensije i Partizana koji počinje od 20:45 možete da pratite na našem portalu.

 

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво